Restaurantele din cadrul Complexului Atlantic sunt un loc select care dispun de facilitati moderne si unde se serveste un meniu diversificat.

Evenimentele se organizeaza in:

  • Restaurantul Atlantic cu o capacitate de pana la 300 locuri;
  • Clubul Atlantic cu o capacitate de pana la 90 locuri.

Restaurantul Atlantic functioneaza in cadrul organizarii si desfasurarii unor evenimente festive, intalniri de afaceri, traininguri, seminarii pentru angajati, nunti, botezuri, banchete, majorate. Rezervarile pentru aceste evenimente se fac telefonic la unul din numerele afisate la sectiunea contacte.

Preturile se stabilesc in urma contactului direct si sunt prevazute intr-un contract care se semneaza intre parti. Contractul devine definitiv dupa achitarea unui avans de 2000 lei.

Clubul Atlantic este deschis zilnic si pot fi servite meniuri traditionale, meniuri cu specific italian si bauturi diverse a la carte. De asemenea in Clubul Atlantic se pot organiza si desfasura evenimente festive , intalniri de afaceri, traininguri, seminarii pentru angajati, nunti, botezuri, banchete, majorate. Rezervarile pentru aceste evenimente se fac telefonic la unul din numerele afisate la sectiunea contacte.

Preturile se stabilesc in urma contactului direct si sunt prevazute intr-un contract care se semneaza intre parti. Contractul devine definitiv dupa achitarea unui avans de 1000 lei.

Complexul Atlantic dispune de 2 terase functionale in timpul sezonului cald unde se servesc meniuri traditionale, meniuri cu specific italian si bauturi diverse a la carte.